VARUMÄRKESSTRATEGIER
& KAMPANJER

Det strategiska varumärkesarbetet är avgörande för hur du som företag ska lyckas med din strategi och kampanj. Vi på Byrån är utbildade i kommunikation och varumärkesbyggande och kan hjälpa dig. Det är viktigt att ställa sig en del frågor innan man börjar med den kreativa processen. Vad har jag för budget? Vilken är min målgrupp? Vad vill jag att målgruppen ska veta om mina produkter och mitt erbjudande? Hur når jag dem bäst?

Oavsett vad det handlar om inom strategi och kampanj – om det handlar om en genomgripande varumärkesstrategi eller en enskild kampanj lägger det grunden för att budskapet hamnar på rätt plats och når rätt mottagare.

Nära dialog med dig som kund. Vi utgår från dina förutsättningar när vi skapar en strategi och kampanj oavsett om det handlar om en långsiktig strategi eller en kreativ kampanj. Genom att vara lyhörda och hålla en nära dialog med dig som kund kan du känna dig trygg, både med projektet och resultatet.

OMNI – nå dina kunder med rätt mix och i rätt kanaler. OMNI-marknadsföring går ut på att försöka nå sin målgrupp oavsett var den befinner sig i köpprocessen. Ett köp kan börja med googling i mobilen för att avslutas i en fysisk butik eller startas av att du får ett DR i brevlådan som sedan leder dig till en webbshop. Oavsett hur affären går till är det viktigt att försöka vara i de medier som kunden befinner sig i. När vi producerar och integrerar olika digitala funktioner ser vi till att alla aktiviteter styr mot samma mål för att ge de resultat som du vill uppnå. Det kan gälla sociala medier, olika webbsidor, landningssidor, DR, annonsplattformar och innehållet som tillsammans skapar en fungerande digital strategi.