Webb & Digitalt

Vi på Byrån Kommunikation erbjuder tjänster inom webb och digitalt. Behöver din nuvarande hemsida ett lyft? Saknar den det innehåll som gör att besökaren väljer att stanna kvar på sidan och få svar på sina frågor? Vi skapar inte bara webbplatser – vi fyller dem med intressant och relevant innehåll både i form av texter, bilder och funktioner.

Användarvänlighet står i fokus när vi skapar webbplatser. Vi utvecklar websidor med besökaren i fokus. Oavsett om du som kund har behov av en enkel websida vars främsta syfte är att kortfattat och enkelt visa upp din verksamhet eller en mer omfattade webb med olika funktioner.

Mobilanpassade sidor är numera en självklarhet. Att websidor är responsiva tar man numera för givet. På det sättet ser din hemsida eller webbshop alltid bra ut och ger dina besökare en upplevelse – oavsett om de använder mobil, surfplatta eller dator.

Grundläggande sökoptimering (SEO) är också en självklarhet. När vi tillsammans med dig som kund fyller webbplatsen så anpassar vi alltid innehållet så att sökbarheten blir så korrekt som möjligt. Den hårda konkurrensen idag om besökarna på nätet gör att det ibland kan krävas mer resurser än grundläggande SEO för att hamna högt upp i Googles träfflistor. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda fördjupad sökordsoptimering.

Kraftfulla och användarvänliga verktyg inom webb och digitalt. WordPress är det verktyg vi vanligen utvecklar websidor med. Det är flexibelt och kraftfullt men också superenkelt att administrera. Flexibiliteten i WordPress gör det också möjligt att integrera e-handelslösningar, sociala medier, bokningssystem och lösenordsskyddade medlemssidor på din hemsida. Och du uppdaterar, bloggar samt håller koll via telefon, internet eller platta. Genom våra samarbetspartners kan vi även utveckla sidor i andra verktyg, tex .NET och asp.

Webhandel. Vill du sälja på nätet? Vi har erfarenhet av att driva e-handelsprojekt både i WordPress (Woocommerce) och specialutvecklade i asp.

Nyhetsbrev kan vara ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg inom webb och digitalt. För vissa branscher & marknader där det finns en väldefinierad målgrupp fungerar digitala nyhetsbrev effektivt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Formulär och digitala blanketter. Vi på Byrån Kommunikation kan skapa sådana från grunden eller utifrån ett färdigt dokument som du själv har skapat.